marți, ianuarie 13, 2009

Doamne şi domni care conduceţi statul român, românii au început să renunţe


Arthur Schopenhauer spunea: "Gradul de sensibilitate la durere, frustrare , creşte proporţional cu simţirea şi inteligenţa ." Iată de ce oamenii sensibili renunţă mai uşor, cei buni se duc primii, ultimii sunt şobolanii şi gândacii.

Din ce în ce mai des ştirile sunt dominate de sinucidere şi durere. Iată un caz care m-a tulburat astăzi...

Au trăit ca Romeo şi Julieta, au murit la fel. Doi artişti de la Opera Braşov s-au aruncat de la etaj
13 ianuarie 2009 13:02

Harpa şi contrabasul au amuţit la Opera din Braşov. Marţi dimineaţă, doi instrumentisti de la Opera din Braşov, soţ şi soţie, şi-au pus capăt zilelor după ce s-au aruncat de la etajul al şaselea al blocului în care locuiau. Se pare că a fost vorba despre o sinucidere. Nimeni nu poate să înţeleagă ce s-a întâmplat între cei doi.

Au trăit şi au murit ca Romeo şi Julieta, asta e tot ce pot spune colegii de la Operă despre cei doi. Erau împreună de trei ani şi nu puteau trăi unul fără celălalt. S-au completat reciproc şi pe scenă şi în viaţă, aşa că şi în eternitate au păşit de mână. Erau fericiţi împreună aşa că nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat.

Singura explicaţie pe care o au colegii soţilor Caia este că s-au sinucis din prea multă dragoste. Miercuri, în concertul de la ora 17.00, de la Casa Mureşenilor, harpa şi contrabasul nu vor interpreta aşa cum au făcut-o săptămânal în ultimul an.

Soţii Caia s-au aruncat peste balcolul apartamentului în care locuiau marţi dimineaţă la 8.30. Carolina a încercat, se pare, să-l oprească pe Marius să se arunce, însă nu a reuşit. S-a aruncat imediat după el. Medicii de la ambulanţă sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Pentru artiştii de la Opera Braşov vestea a căzut ca un trăsnet. Nimeni nu credea că cei doi soţi atât de îndrăgostiţi ar putea face aşa ceva.

Marius şi Carolina Caia s-au cunoscut la Chişinău unde au făcut facultatea. După terminarea studiilor s-au mutat la Braşov. Timp de trei ani au cântat împreună. Marius avea 31 de ani şi avea un copil dintr-o relaţie anterioară la Botoşani.

Carolina avea 28 de ani, iar pentru ea Marius a fost prima dragoste. Pentru cei doi instrumentişti de la Opera Braşov cortina a cazut în această dimineaţă pentru totdeauna.

(sursa: http://www.antena3.ro)

Niciun comentariu: