sâmbătă, ianuarie 10, 2009

Libertatea ne vorbeşte de Tanti Nuţi


Desigur, puţină lume ştia cine este tanţi Nuţi înainte ca Libertatea să constate că o cheamă şi Udrea. Cineva care se numeşte Elena Udrea captează imediat interesul, chiar dacă asemănările faţă de ministrul Turismului se termină la graniţa numelui.

Ea e Elena Udrea «de Argeş»
9 Ianuarie 2009 | Articol semnat de Iuliana Stoica

O pensionară de 59 de ani din localitatea argeşeană Bogaţi poartă acelaşi nume ca superba blondă de la Turism

O pensionară din comuna argeşeană Bogaţi este mândră nevoie mare că poartă acelaşi nume cu cel al Elenei Udrea, celebra blondă, proaspăt numită ministru al Turismului. Nuţi din Bogaţi, cum îi spune lumea din sat, are în garderobă foarte multe bluze, dar şi o haină de blană de 60 de euro, de care este foarte mândră.

Elena Udrea din Bogaţi, jud. Argeş, a muncit 30 de ani la Cooperativa din comună, iar acum este la pensie. Creşte tot felul de animale, cultivă căpşune, are vie şi spune că o duce destul de bine. Pe blonda de la Ministerul Turismului o cunoaşte doar de la televizor. Femeia e la fel de cochetă însă ca şi doamna ministru şi are o garderobă foarte bogată.
http://www.libertatea.ro/usr/thumbs/thumb_304_x_600_3871-117326-tanti.jpg
http://www.libertatea.ro/usr/thumbs/thumb_372_x_600_3871-117327-elenaued.jpg

Doamna Nuţi e extrem de mândră de o piesă de îmbrăcăminte recent achiziţionată, de altfel şi cea mai scumpă. “Mi-am cumpărat acum o haină nouă de blană. Am dat 250 de lei (60 de euro) pe ea. Este foarte frumoasă şi cred că o să o port patru, cinci ani de acum înainte. De aia am şi dat atâţia bani”, a spus Elena Udrea din Bogaţi.

Elena Udrea vrea să cumpere căpşuni de la Elena Udrea «de Argeş»
10 Ianuarie 2009

Libertatea a scris ieri despre tiza ministrului Udrea

Ministrul turismului, Elena Udrea, a citit în Libertatea că în localitatea Bălţi din judeţul Argeş există o femeie care poartă acelaşi nume ca al ei.

“Vreau să o cunosc. La vară, când se coc căpşunile, voi merge până la dânsa. Am să-i fac şi un cadou-surpriză!”, a declarat ministrul turismului.

Referitor la noul ei loc de muncă, Udrea ne-a precizat că a intrat deja “în pâine”. Astfel, săptămâna viitoare va participa la câteva evenimente organizate de Ministerul Turismului la Târgul Internaţional de Turism de la Stuttgart (Germania).

(sursa: http://www.libertatea.r)

Este oare profitabil să te ştie lume drept Elena Udrea de second hand? Eu cred că este jignitor. Doamnă Udrea din Bogaţi, se câştigă bani de pe urma domniei voastre... cereţi-le o blană nouă, dacă tot vă exploatează numele.

Niciun comentariu: