vineri, ianuarie 16, 2009

"Nu o mai iubesc pe Elena Băsescu"


Andrei Hrebenciuc se pare că renunţă la domnişoara Elena Băsescu. Poate că în lumina prieteniei PD-L PSD relaţia interzisă devenită permisă nu mai este atât de atrăgătoare.

Fostul iubit al fiicei preşedintelui ne-a mărturisit că relaţia lor s-a încheiat în urmă cu două luni şi jumătate
de Cristina Herea, Maria Muşat

După zeci de împăcări şi tot atâtea despărţiri de Elena Băsescu, pe Andrei Hrebenciuc, fostul iubit al acesteia, nu-l mai interesează deloc viaţa tinerei politiciene. Hrebe jr. a recunoscut în exclusivitate pentru Click! că atât el cât şi Elena au fost victime ale jocurilor politice de culise.

Fiul celebrului politician Viorel Hrebenciuc a dezvăluit ieri, în exclusivitate pentru Click! că acum două luni şi jumătate a pus capăt definitiv poveştii de iubire cu Elena Băsescu. De atunci, cei doi s-au mai întâlnit doar întâmplător prin cluburile pe care le frecventează. Însă, în afară de saluturile de rigoare, Elena şi Andrei nu mai au ce să-şi spună.

“Nu mă surprinde că Elena este cu altcineva şi nici nu vreau să comentez lucrul ăsta. Noi doi ne-am certat definitiv acum două luni şi jumătate. Nu mai vorbim nici la telefon, ci doar ne mai întâlnim prin cluburi, pentru că frecventăm aceleaşi locuri şi mai avem şi prieteni comuni”, spune Andrei. O singură dată, imediat după despărţire, Elena l-a căutat, într-o noapte, la el acasă, pentru că mai aveau ceva de clarificat, însă nu era vorba de sentimente, după cum susţine băiatul pesedistului.

Nici măcar de Sărbători, cei doi foşti iubiţi nu au mai luat legătura unul cu altul. “Nu ne-am făcut urări nici de Crăciun, nici de Anul Nou. Nici ea nu a sunat, nici eu”, ne-a spus Andrei.
“Nu o mai iubesc. Nu mai am de ce să sufăr, pentru că ne-am certat de prea mult timp şi de prea multe ori”, explică profesorul universitar. Întrebat dacă în relaţia lor şi-a băgat, vreodată, coada vreo femeie sau vreun bărbat, Hrebe jr. a negat această ipoteză. Totuşi, Andrei a lăsat să se înţeleagă că duşmănia dintre Traian Băsescu şi Viorel Hrebenciuc le-a influenţat mereu vieţile.

Atenţie! Andrei este singur!

“Nu mai există nici o şansă să mă mai împac vreodată cu Elena Băsescu”, dă asigurări Andrei Hrebenciuc. Fostul iubit al fiicei preşedintelui nu are încă nici o relaţie: “Deocamdată stau singur. N-am avut nici o prietenă după despărţire”.

-Pentru Andrei, noul iubit al Elenei Băsescu este un necunoscut: “N-am nici o tangenţă cu el. Nu ştiu cine este acest Joe. Nu cred că ne-am întâlnit vreodată”.
- Fostul iubit al Elenei Băsescu din ultimii doi ani, Andrei, este fiul sforarului nr. 1 al politicii, pesedistul Viorel Hrebenciuc.
- La cei 24 de ani, Hrebe jr., cunoscut drept un băiat cuminte şi studios, spre deosebire de alţi fii de politicieni, a ajuns profesor universitar la ASE.
- La doar 19 ani, Andrei era patronul mai multor firme.

Noul iubit, pasionat de sexul în grup?

Viaţa amoroasă a mezinei familiei prezidenţiale a fost ţinută secretă, cel puţin în ultima vreme. După ce revista “Star” l-a deconspirat pe noul iubit al Elenei Băsescu, Click! vă spune cine se ascunde în spatele inocentei porecle “Joe”. Tânărul de 27 de ani se încadrează perfect în categoria “crailor de Dorobanţi”, în căutarea celebrităţii, ne-au povestit surse din anturajul lui Ionuţ.

“ Joe este capabil să facă orice pentru publicitate. De câţiva ani, se tot chinuie să devină cunoscut printr-o relaţie cu câte o vedetă, însă este destul de selectiv şi a mai aşteptat până să dea lovitura cea mare”, spune o cunoscută vedetă, care însă nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea. Extrem de preocupat de felul cum arată, Joe merge frecvent la sală şi la solar, dar şi la tratamentele de înfrumuseţare.

“Rupe cluburile din Bucureşti, concurându-l, la capitolul consumaţie, pe Alex Erbaşu. Are rezervată masă în Fratelli, cu 3.000 de euro pe seară”, adaugă aceeaşi sursă. Cât despre anturajul în care se învârte, mulţi spun că nu e unul tocmai “cuminte”.

“Are nişte prieteni foarte fiţoşi cunoscuţi sub numele de Bogdan, Emil şi Bulgaru. Ultima lui prietenă a povestit că la părăsit pentru că l-a prins cu patru fete, la o orgie”, povesteşte sursa. Elena şi Ionuţ se cunosc de câteva luni, timp în care se pare au fost plecaţi şi în străinătate cu mai mulţi prieteni. De Sărbători, o persoană din anturajul Elenei povesteşte că deşi aceasta era oficial cazată cu părinţii în Predeal, Elena împărţea camera cu Joe în Poiana Braşov.

http://www.click.ro/assets/articole/2009/01/mare_248970_1foto.jpg

(sursa: http://www.click.ro)


Niciun comentariu: