miercuri, ianuarie 14, 2009

"Omul frumos"


Dan Puric lansează, pe 10 februarie, la Ateneul Român, volumul "Omul frumos", în cadrul unei conferinţe cu acelaşi titlu.

Volumul lansat anterior de actor, "Cine suntem", s-a vândut în 70.000 de exemplare.

Conferinţa "Omul frumos" face parte dintr-o serie de patru prelegeri pe care Dan Puric la va prezenta în 2009, la Ateneul Român.

Dan Puric lansează volumul
(Imagine: Mediafax Foto)

"Lumea de azi este într-un proces continuu de urâţire. În noul imperiu al urâtului, frumosul este dator cu o amintire care abia mai pâlpâie sub marşul triumfal al unei lumi schilodite, aflată în plină ofensivă. «Omul frumos» este ultimul strigăt de salvare, este ultima redută a umanităţii în lupta cu oceanul de neomenesc ce vine. «Omul frumos» este ultimul suspin hristic pentru o lume aflată în cădere definitivă", a declarat Dan Puric.

Actorul Dan Puric a înfiinţat, în 1999, compania Passe-Partout Dan Puric, care are reprezentaţii la Sala Rapsodia din Bucureşti. Compania a prezentat spectacole precum "Made in Romania" şi "Toujours l'Amour" şi în străinătate.

Volumul "Cine suntem" reuneşte mai multe conferinţe despre identitate şi credinţă pe care artistul le-a susţinut în ţară. (sursa: http://www.mediafax.ro)





http://www.danpuric.ro/images/foto.jpg
http://www.danpuric.ro/galerie/8.jpg
http://www.danpuric.ro/galerie/15.jpghttp://www.danpuric.ro/galerie/20.jpghttp://www.danpuric.ro/galerie/21.jpghttp://www.danpuric.ro/galerie/22.jpg

Niciun comentariu: