duminică, ianuarie 18, 2009

Preşedintele Traian Băsescu alături de PDL


Băsescu participă la întâlnirea informală a liderilor PDL
Băsescu participă la întâlnirea informală a liderilor PDL
Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă seara, la o întâlnire informală a PDL, organizată la un restaurant din Poiana Braşov, la care participă premierul şi miniştrii democrat-liberali, membrii conducerii PDL, parlamentarii partidului, precum şi consilieri prezidenţiali.

Traian Băsescu a ajuns în jurul orei 9,45 la reuniunea informală a PDL, care se defăşoară la restaurantul hotelului „Mioriţa”, din Poiana Braşov.

La această întâlnire informală participă conducerea PDL, parlamentarii democrat-liberali, europarlamentari, precum şi consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu şi Bogdan Chiriţoiu.

La reuniune sunt prezenţi premierul Emil Boc, minştrii Adriean Videanu, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Monica Ridzi şi Gabriel Sandu. De asemenea, este prezentă Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor.

(sursa: http://www.mediafax.ro)


Preşedintele Traian Băsescu a venit sâmbătă noapte la petrecerea PD-L

Presedintele Traian Băsescu a făcut o vizită sâmbătă noapte liderilor PD-L care participau la o petrecere în Poiana Braşov. Şeful statului a stat împreună cu şefii democrat-liberalilor mai bine de o oră şi jumătate.

La ieşirea din complexul Mioriţa, preşedintele a preferat să plece în trombă fără să facă nicio declaraţie. Conducerea PD-L se va întâlni din nou, astăzi, la Poiana Braşov, cu grupurile parlamentare reunite ale partidului, şi vor discuta despre priorităţile legislative din această sesiune a legislativului.


REALITATEA.NET - Preşedintele Traian Băsescu a venit sâmbătă noapte la petrecerea PD-L

(sursa: Realitatea TV, http://www.realitatea.net)

Niciun comentariu: