duminică, ianuarie 18, 2009

Ministrul Elena Udrea se află la Stuttgart


Delta Dunarii, la Targul international din Stuttgart

06 Ianuarie 2009

Delta Dunarii va fi promovata in mod special la Targul international Caravan - Maritim - Turism (CMT) care va avea loc in perioada 17-25 ianuarie, la Stuttgart, in Germania.

Evenimentul international, aflat la cea de-a 41-a editie, este considerat drept una dintre cele mai mari expozitii pentru industria turismului, Romania fiind pentru prima data anul acesta partener al organizatorilor. La Targul international CMT din Stuttgart, Delta Dunarii va fi unul din punctele forte ale ofertei turistice ale Romaniei, conform informatiilor furnizate de coordonatorul national de proiecte al organizatiei neguvernamentale "Prietenii Naturii Romania", Tiberiu Tioc. "Pe data de 21 ianuarie, in cadrul Targului din Stuttgart, vom avea o prezentare dedicata exclusiv Deltei Dunarii. Avem deja pliante si albume ale Deltei si am pregatit si un film de o ora despre aceasta zona a Romaniei", a declarat Tiberiu Tioc.

http://www.stirilocale.ro/_files/Image/news/731/tb_200_0901_delta_730460.jpg


El a mai spus ca in timpul evenimentului din Germania vor sustine recitaluri atat cvartetul Orchestrei Simfonice din Sibiu, cat si artistul Gheorghe Zamfir. De asemenea, va avea loc o seara romaneasca, iar tombola organizata in cadrul targului va avea ca premiu o excursie in Delta Dunarii. "CMT Stuttgart promoveaza un altfel de turism si suntem convinsi ca Delta Dunarii va fi punctul forte al evenimentului", a mentionat Tiberiu Tioc. Potrivit acestuia, CMT Stuttgart va fi al doilea eveniment de gen din acest an in timpul caruia asociatia "Prietenii Naturii Romania" va promova Delta Dunarii drept destinatie pentru un turism durabil, dupa cel de la Viena care va incepe pe data de 13 ianuarie. Promovarea Deltei Dunarii in cadrul targurilor internationale de turism este unul din obiectivele proiectului "Delta Dunarii - Peisajul anului 2007-2009", derulat de asociatia "Prietenii Naturii Romania" si "Prietenii Naturii International", in parteneriat cu Consiliul Judetean Tulcea. Lansat in iunie 2007, programul "Delta Dunarii - Peisajul anului 2007-2009" a constat atat in seminarii internationale pe tema dezvoltarii durabile a Deltei, cat si in cursuri pentru ghizi turistici, promovarea prin bannere a Deltei Dunarii pe autostrazile din Germania, tiparirea unor albume si brosuri despre Delta.

De asemenea, in cadrul programului elevi din localitatea tulceana Sfantu Gheorghe au participat la concursuri internationale de desene pe teme de mediu, obtinand locul I, in acelasi sat din Delta in aprilie 2009 urmand sa devina functional primul traseu romanesc Natura Trail. Proiectul "Delta Dunarii - Peisajul anului 2007-2009" are drept obiectiv dezvoltarea durabila in Delta Dunarii, acesta derulandu-se pentru prima data pe o asemenea perioada, dupa ce proiectul initiat in urma cu 13 ani prevedea manifestari pe durata unui singur an. Targul turistic CMT Stuttgart numara anual circa 200.000 de participanti si aproximativ 1.400 de expozitii din peste 80 de tari.

Aceasta stire a fost vizualizata de 105 ori
Sursa: Rompres, http://www.stirilocale.ro

Incepe targul de turism de la Stuttgart si odata cu el oportunitati de imagine pentru firme

Stuttgart, Germania/Romanian Global News
vineri, 09 ianuarie 2009
Incepe targul de turism de la Stuttgart si odata cu el oportunitati de imagine pentru firme

Intre 17 si 25 ianuarie, ca in fiecare an, in Stuttgart va avea loc targul international de turism CMT - 2009 Stuttgart, unul dintre cele mai mari de targuri de turism pentru public din Europa, transmite Florin Zaheu pentru Romanian Global News.

Romania este la aceasta editie, tara partenera a targului si ca de obicei in astfel de ocazii, va avea und stand reprezentativ si un program cultural adiacent, special, amintim aici numai pe Gheorghe Zamfir, ansamblul Junii Sibiului, formatia Nightlosers s.a.m.d.

Tot in cadrul targului va avea loc in data de 23.01.2009 - Targul de turism cultural - Stuttgart CULTURE Open 2009.

Forumul German-Roman Stuttgart va participa, in cadrul standului Romaniei, cu un infodesc in care se va prezenta activitatea organizatiei, ca o punte de legatura permanenta intre Romania si publicul interesat de turism, cultura, tratament dar si de afaceri sau investitii etc.

Un element principal a standului nostru va fi un online Infopoint bazat pe pagina noastra web www.forum-gerrum-stuttgart.de , sub moto-ul:

„Targul trece..., noi ramanem! - Forumul German-Roman Stuttgart"

Pagina web va cuprinde linc-uri catre pagini web care au ca subiect Romania si pe care vizitatorii targului le vor putea survola sub indrumarea bilingva (daca este cazul), a reprezentantilor nostrii.

Aceste lincuri vor ramane in pagina noastra si dupa inchiderea targului, astfel publicul se poate informa oricand despre ofertele romanesti prezente in pagina noastra si ne pot si recomnda adrese web pe care ei le gasesc utile.

Daca doriti sa folositi de acesta oportunitate inedita, pentru a intra in contact cu publicul din Stuttgart, interesat de oferte din Romania, trimite-ti linc-ul firmei dumneavoastra cu o scurta prezentare a obiectului de activitate, spre pilda:

Turism, Turism Rural, Turism Cultural, Turism Balnear, Turism medical/dentar, Transport, Muzica, Festivaluri, Artizanat, Literatura bilingva, Masmedia, Telefonie, Asigurari, Afaceri, Online Shopping, Anticariat, Investitii, Imobiliare etc. cu mentiunea:

Linc pentru - Targul trece..., noi ramanen!" pe adresa: \n Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. "> infopoint-cmt@forum-gerrum-stuttgart.deAceastă adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Informatii detaliate despre targul de turism pe www.forum-gerrum-stuttgart.de , (prima pagina) si despre ultimul nostru „infopoint online" la rubrica "Link-uri utile/ Nützliche Links " , organizat in cadrul festivalului „Romania" 26.04 -10.05.2008 la Stuttgart, care a inregistrat peste 15000 (cincisprezece mii) de noi cititori in perioada respectiva.

(sursa: http://www.rgnpress.ro)

Elena Udrea: Standul României de turism de la Stuttgart a făcut senzaţie printre europeni.
Sambata, 17 Ianuarie 2009

Cel mai mare târg de turism pentru public din Europa şi-a deschis porţile la Stuttgart, iar România este reprezentată aici de expozanţi din toată ţara, care vor încerca să atragă vizitatori din toată lumea.
http://www.realitatea.net/media/image/200901/w480/image_123221104438540700_2.gif

Elena Udrea a declarat pentru Realitatea TV că standul României a făcut senzaţie printre europeni.

"Standul României a făcut senzaţie aici la Stuttgart. S-a cântat aici, s-a dansat aici şi am avut parte şi de o vizită mai specială. Maestrul Gheorghe Zamfir a făcut spectacol pentru cei prezenţi, iar vecinii noştri de stand din Argentina au dansat cu românii din Sibiu tangou argentinian", a afirmat Udrea.

Elena Udrea a afirmat că standul României a fost vizitat de mii de persoane şi speră ca acele persoane să vină şi în România.


REALITATEA.NET - Elena Udrea: Standul României de turism de la Stuttgart a făcut senzaţie printre europeni.

Elena Udrea a dansat cu turiştii la târgul de profil din Germania

Turism în paşi de dans! Aflată la Târgul Internaţional de Turism de la Stuttgart, Elena Udrea a promovat România într-un mod inedit, a dansat cu un vizitator străin pe muzica maestrului Gheorghe Zamfir.

http://www.realitatea.net/media/image/200901/w480/image_123227396933069700_1.jpg

Muzică populară, vin românesc şi oferte tentante de petrecere a vacanţelor în ţara noastră, cu asta s-a prezentat România la târgul de turism din Germania.

Standul României a atras mulţi vizitatori care s-au arătat interesaţi în special de zona Bucovinei şi de Delta Dunării. "Ne cer informaţii la obiect, depre hoteluri, despre pensiuni, unde pot să stea, dacă sunt locuri de camping", a declarat unul dintre expozanţi.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, i-a sfătuit pe operatorii de turism din ţara noastră să ieftinească sejururile în România.

Bilanţul la sfârşitul primei zile de participare a României la târgul internaţional de la Stuttgart este unul foarte bun. Aproximativ 25.000 de oameni au trecut pragul acestui târg.


REALITATEA.NET - Elena Udrea a dansat cu turiştii la târgul de profil din Germania
(Sursa: Realitatea TV, http://www.realitatea.net)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Tutoriale Counter strike & Htlm
http://www.deagl3pow3r.ucoz.com +++
muzica|filme\jocuri\preograme free download