miercuri, ianuarie 14, 2009

Revelionul ospătarilor


Toată lumea ştie că cei care lucrează în turism nu se pot bucura de sărbătorile de iarnă, această perioadă fiind cea mai aglomerată. De aceea, tradiţional, sărbătorile de iarnă pentru cei care lucrează în turism sunt decalate.

Hotelierii de pe litoral vor organiza, la sfârşitul acestei luni, la Mangalia, "Revelionul Turismului", cu preţuri cuprinse între 205 şi 250 de lei de persoană, printre invitaţii aflându-se şi ministrul Turismului, Elena Udrea.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei Litoral, Croina Martin, ediţia a doua a "Revelionului Turismului la mare" va avea loc pe 31 ianuarie, la Centrul de Afaceri "Marea Neagră" - Hotel President din Mangalia.

Printre invitaţi se află ministrul Turismului, Elena Udrea, dar şi persoane implicate în turism şi în domeniile conexe, respectiv patronatele şi asociaţiile din turism, hotelieri de pe litoral şi din ţară, agenţiile de turism, membre Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi autorităţi locale.

Preţul va fi de 205 de lei de persoană pentru masa festivă şi programul artistic, iar pentru înscrierea unui grup de zece persoane, a unsprezecea va beneficia de gratuitate.

Pentru categoria VIP, unde se pot înscrie grupuri de cel mult 40 de persoane, se vor plăti 250 de lei de persoană. Aceştia vor avea parte de o masă rezervată aproape de locul de desfăşurare a programului artistic şi, gratuit, un DVD cu momente surprinse în timpul evenimentului.

Programul artistic va cuprinde muzică de petrecere, dansuri, o tombolă şi un concert susţinut de Mihai Trăistariu.

http://www.realitatea.net/media/image/200901/w480/image_123194535504328000_1.jpg
Foto: NewsIn

Sursa: Realitatea.net

Niciun comentariu: