joi, iunie 05, 2008

Guşă votează cu Blaga în turul doi



Vasile Blaga (Imagine: Mediafax Foto)

Liderul PIN, Cozmin Guşă, care a candidat la Primăria Capitalei, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că îl va vota pe Vasile Blaga în turul al doilea, neavând cum să îl voteze pe Sorin Oprescu, iar la Primăria Sectorului 1 îl va vota pe Răzvan Murgeanu.

"Este evident pentru mine că nu am cum să-l sprijin pe Sorin Oprescu, ci pe Blaga. Nu pentru că ar fi fost obraznic sau dezlânat, nu pentru că nu a prezentat niciun proiect, dar m-am uitat la cei care sunt în spatele lui şi am numărat vreo 300 de ani de puşcărie. Să fii susţinut de Ion Iliescu, Adrian Năstase, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Puiu Popovici şi alţii, hoţi calificaţi, nu cred că este o mândrie, indiferent de cât de independent te-ai da", a declarat Cozmin Guşă.

El a ţinut să menţioneze că nu a purtat negocieri cu niciunul dintre candidaţii calificaţi în turul doi, respectiv Vasile Blaga şi Sorin Oprescu.

Totodată, Guşă şi-a exprimat speranţa ca, în cazul în care Vasile Blaga va câştiga turul doi al alegerilor pentru Primăria Capitalei, democrat-liberalul să ţină cont de toate mesajele sale despre corupţia din Primărie şi toţi directorii incapabili din această instituţie şi "să facă ceea ce trebuie".

Referindu-se la cursa pentru Sectorul 1, în care are domiciliul, Cozmin Guşă a anunţat că îl va vota pe Răzvan Murgeanu (PDL), în defavoarea lui Andrei Chiliman (PNL).

"Votul lui Cozmin Guşă nu se va putea duce în direcţia mafiei coordonate de Andrei Chiliman. Votul meu va fi pentru Răzvan Murgeanu. Ceea ce a făcut Chiliman nu se poate numi administraţie publică, ci se numeşte profit personal de la un capăt la altul", a mai spus liderul PIN.

El a precizat că opţiunea sa este una strict politică.

"Dacă aş fi locuit în Sectorul 5, nu l-aş putea vota pe candidatul PDL, deoarece Vanghelie este mai bun administrator şi măcar ştie să calculeze TVA-ul", a mai arătat Cozmin Guşă.

Niciun comentariu: