sâmbătă, iunie 14, 2008

Investiţia în Summit a început să se vadă


Comănescu: Există semnalele unei redinamizări a relaţiei România-Rusia
Comănescu: Există semnalele unei redinamizări a relaţiei România-Rusia (Imagine: Mediafax Foto)
Ministrul de Externe, Lazăr Comănescu, a declarat, vineri, într-o emisiune la RRA, că, după întrevederea Băsescu-Putin cu ocazia summit-ului NATO, există semnalele unei "redinamizări" a relaţiei România-Rusia şi a precizat că şeful statului va face o vizită la Moscova în toamnă.
The image “http://www.roembus.org/presidency_agenda/putin.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://stirea.files.wordpress.com/2007/09/basescuiputin.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Ministrul a apreciat că întrevederea bilaterală a lui Traian Băsescu cu Vladimir Putin a deschis noi oportunităţi în relaţia celor două ţări. Comănescu a apreciat că trebuie exploatate mai bine oportunităţile economice în relaţia dintre cele două ţări.

The image “http://cache.daylife.com/imageserve/08JA7jGbIO91G/610x.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Comănescu a mai spus Rusia este un actor foarte important în problemele globale, iar România nu poate face abstracţie de acest lucru.

Ministrul de Externe a menţionat că preşedintele Traian Băsescu va face o vizită la Moscova, în toamnă.

The image “http://www.nato.int/multi/2008/080404e-nrc/photos/images/080404e-011.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în 10 aprilie, la B1 TV, că va face o vizită în Rusia, probabil în toamnă, şi că va discuta despre un contract direct cu Gazprom, în condiţiile în care acum România importă gaz prin intermediari.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/8586/2521494/1/basescu-putin-1-mediafax-fo.jpg

Băsescu a menţionat că, în cadrul vizitei pe care o va efectua în Rusia, va fi însoţit de o delegaţie economică, tocmai pentru a discuta acest subiect. Şeful statului a mai spus că vizita va avea loc probabil în toamnă, după instalarea noului preşedinte Dmitri Medvedev.

The image “http://www.roembus.org/gov_agenda/MAE/2008/aprilie/NATO/Basescu-Putin/images/14981.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Niciun comentariu: