vineri, iunie 13, 2008

"Muzici şi tradiţii în Cişmigiu"


În perioada 20 - 22 iunie se va desfăşura la Bucureşti, în parcul Cişmigiu, cea de a doua ediţie a Festivalului Naţional de Folclor, cu participare internaţională, „Muzici şi tradiţii în Cişmigiu”.
The image “http://www.adevarul.ro/usr/imagini/2166-116273-34sus.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Centrul de Conservare si Valorificare a Tradiţiei si creaţiei Populare şi Direcţia Cultură.Anul 2008 este declarat „anul dialogului intercultural”, de aceea ediţia a doua a Festivalului Naţional de Folclor are invitaţi speciali din Croaţia, Serbia şi Republica Peru şi propune totodată o reîntoarcere la tradiţiile şi rădăcinile culturale comune ale românilor de ieri şi de azi. Muzica şi mâncare tradiţională, târg de meşteşugari şi teatru, cinematograf în aer liber, toate, reunite sub genericul Muzici şi tradiţii în Cişmigiu, vor anima capitala la sfârşit de iunie.
The image “http://www.adevarul.ro/usr/imagini/2165-116214-traditii205.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Festivalul se va deschide cu o amplă paradă a costumelor populare din întreaga ţară. Alaiul va porni din Piaţa Amzei şi va urma traseul str. Christian Thell, Calea Victoriei, sala Palatului, Piaţa Walter Marăcineanu, Parcul Cişmigiu, încercând astfel să ofere bucureştenilor şi turiştilor, o sărbătoare a satului românesc.
The image “http://www.prwave.ro/images/stories/loredana/macheta_presa_fnf.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Niciun comentariu: