marți, ianuarie 06, 2009

Colecţia Adevărul merge mai departe


Literatura universala, intr-o colectie unica
Adevarul Online - Marti, 6 Ianuarie 2009

O editie eleganta, legata in piele ecologica, intr-o prezentare grafica de exceptie, cu semne de carte din matase, poate face parte acum din biblioteca oricarui pasionat de literatura. Este vorba de cele mai cunoscute o suta de opere, distribuite, in fiecare joi, timp de o suta de saptamani la rand.

Primele doua carti din colectie - "Notre Dame de Paris" de Victor Hugo si volumul intai din "Marile Sperante" de Charles Dickens vor fi oferite gratuit.

Vor urma al doilea volum din "Marile Sperante", "Un yancheu la curtea regelui Arthur" de Mark Twain, "Ion" de Liviu Rebreanu, "Cartile junglei" de Rudyard Kipling si "Ultimul Mohican" de J.F. Cooper.

Ianuarie incepe cu "Anna Karenina"

Anul viitor va incepe cu "Anna Karenina" de Lev Tolstoi, volumul intai al acestei opere fiind distribuit impreuna cu ziarul "Adevarul" chiar in primele zile ale lunii ianuarie.

Printre greii literaturii universale, prezenti in colectia cartilor fundamentale, se numara Walter Scott, Jack London, Henri Charriere (cu doua volume din celebrul "Papillon"), H.B. Stowe (cu volumul "Coliba unchiului Tom"), Sven Hassel (cu "Gestapo"), Bram Stocker (cu "Dracula"), Gustave Flaubert (cu "Doamna Bovary") sau Emily Bronte (cu "La rascruce de vanturi").

Ocazie unica pentru consumatorii de literatura

Va fi ocazia ideala pentru iubitorii de a-si construi biblioteca pe care si-o doresc, deoarece titlurile colectiei se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si tuturor gusturilor - de la literatura de consum, de tipul celei semnate de Alexandre Dumas sau Sven Hassel, pana la literatura din circuitul academic, de tipul celei semnate de Lev Tolstoi sau Gustave Flaubert.

In plus, editorii au avut grija de a alege cele mai bune traduceri, iar avantajul cel mai mare este ca aceste carti pot fi achizitionate la pretul modic de 9,99 lei bucata, oferind, in plus, cumparatorului, ocazia de a intra in posesia "Adevarului" de joi si a suplimentului de sanatate din aceeasi zi. (sursa: http://www.infoportal.ro)

Niciun comentariu: