duminică, ianuarie 11, 2009

Oare ce taxă de primă înmatriculare are un Maserati?


Să nu exagerăm, nu iau mâine un Maserati ca să văd ce nivel de taxare concepe statul român pentru o asemenea maşină...

Elena Băsescu face reclamă la Maserati

Deşi nu duce lipsă de bani, fotomodelul Elena Băsescu este interesată doar de maşini care nu consumă multă benzină. Posesoare a unui Range Rover Sport, ea susţine că aceasta este singura bijuterie pe patru roţi cu care se identifică, deoarece are un design elegant.
http://www.click.ro/assets/articole/2008/01/lay_148176_1foto.jpg
Deşi a declarat în nenumărate rânduri că se simte mult mai atrasă de viaţa politică decât de lumina reflectoarelor şi că îşi doreşte să urmeze o carieră de succes în politică, fiica cea mică a preşedintelui ţării, Elena Băsescu, nu a renunţat nici la vechea ei pasiune, modellingul.

Între prezentările de modă şi întâlnirile de partid, ea şi-a făcut timp pentru shootingul de copertă al revistei ProMotor din luna ianuarie.

Partenerul vedetei pe perioada şedinţei foto a fost sportivul Maserati GranTurismo, alături de care a reuşit să atragă privirile tuturor trecătorilor, deveniţi spectatori în faţa vitrinei showroom-ului din centrul Bucureştiului, timp de şapte ore, cât a durat şedinţa foto.

În noul număr al revistei, Elena vorbeşte despre maşinile pe care le-a condus, despre pasiunea sa faţă de acestea, dar şi despre necazurile pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului la volan.

Deşi gurile rele spun că vedeta a mai circulat neregulamentar, ea a declarat pentru ProMotor că este extrem de precaută la volan şi nu încalcă niciodată regulile de circulaţie. Maşina la bordul căreia a intrat pentru prima dată în trafic - VW Golf 4, a fost o "maşină de suflet", care i-a purtat mare noroc:

"A fost o maşină extraordinară pentru mine şi printre puţinele pe care nu le-am zgâriat. Ţin minte că la două săptămâni de la intrarea în posesie a permisului am plecat singură la Constanţa. Tata a avut mare încredere în mine întotdeauna şi i-am demonstrat că a procedat corect şi în acea situaţie".
(sursa : http://www.freenews.ro)

Ei bine, pe lângă poze lângă un Maserati, domnişoara Elena Băsescu face şi pictoriale la revista TABU.
[tabu_2008_decembrie_9943d3b.jpg][pictorial_84_536.jpg][pictorial_84_535.jpg][pictorial_84_534.jpg][pictorial_84_533.jpg][pictorial_84_532.jpg][pictorial_84_531.jpg][pictorial_84_530.jpg][pictorial_84_528.jpg][pictorial_84_529.jpg]
(sursa: http://m3li-j3.blogspot.com)

Niciun comentariu: