luni, ianuarie 05, 2009

Se pare că cineva a ascultat-o pe doamna Elena Udrea vorbind despre turismul ecumenic


Prinţesa Eleonore a Danemarcei, în vizită în Bucovina
Mănăstirea Putna (Imagine: Mediafax Foto)
Mănăstirea Putna (Imagine: Mediafax Foto)
Prinţesa Eleonore-Christine a Danemarcei a efectuat, sâmbătă şi duminică, o vizită privată, în judeţul Suceava şi a vizitat mănăstirile Putna, Suceviţa, Moldoviţa şi Voroneţ.

Prinţesa a fost însoţită pe parcursul vizitei în judeţul Suceava de ministrul Culturii, Toader Paleologu şi de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat corespondentului MEDIAFAX că aceasta a fost prima vizită în calitate de ministru a lui Toader Paleologu, ocazie cu care a discutat cu acesta despre mai multe proiecte de restaurare a monumentelor istorice din judeţ printre care şi proiectul de refacere a Cetăţii de Scaun a Sucevei.

Potrivit lui Flutur, ministrul Culturii a vizitat Cetatea de Scaun a Sucevei, Hanul Domnesc, Muzeul de Istorie al Bucovinei, Curtea Domnească din Suceava, centrul de ceramică neagră de la Marginea şi mai multe mănăstiri din judeţ.

Preşedintele CJ Suceava a mai spus că după vizita de la mănăstirea Putna, ministrul Culturii a arătat că va susţine înfiinţarea unui centru de restaurare în această mănăstire, care deţine o importantă colecţie de obiecte de patrimoniu.

(sursa: http://www.mediafax.ro)

Dacă doriţi amănunte despre prinţesă... http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=148084956


Observaţi că este prietenă cu Prinţul Charles, care are o pagină MySpace deosebită.

Niciun comentariu: