sâmbătă, ianuarie 17, 2009

Se vede cu ochiul liber că doamnei Elena Udrea îi place turismul


Acum mai mulţi ani mă trezeam cu greu la ore foarte matinale pentru a ajunge la un loc de muncă ce să grăbea spre a nu face nimic... (şi mă opresc pentru a trage aer în piept oboşit de "nici o virgulă") Desigur aveam unul dintre acele ceasuri-radio care mă trăgea de urechi în fiecare dimineaţă. Nu foloseam funcţia buzz, ci pe cea radio... adică în fiecare dimineaţă radioul începea să vorbească şi să cânte la o oră fixă. Ei bine, în 99% din cazuri mă trezeam pe această melodie:

Know it sounds funny
But I just can't stand the pain
Girl I'm leaving you tomorrow
Seems to me girl
You know I've done all I can
You see I begged, stole
And I borrowed
Ooh, that's why I'm easy
I'm easy like Sunday morning
That's why I'm easy
I'm easy like Sunday morning
Why in the world
Would anybody put charms on me?
I've paid my dues to make it
Everybody wants me to be
What they want me to be
I'm not happy when I try to fake it!
No!
Ooh,that's why I'm easy
I'm easy like Sunday morning
That's why I'm easy
I'm easy like Sunday morning
I wanna be high, so high
I wanna be free to know
The things I do are right
I wanna be free
Just me, babe!
That's why I'm easy
I'm easy like Sunday morning
That's why I'm easy
I'm easy like Sunday morning
Because I'm easy
Easy like Sunday morning
Because I'm easy
Easy like Sunday morning
(Faith No More - Easy )

Undeva în subconştinetul meu se trezea o senzaţie că ziua urma într-adevăr să fie uşoară, plăcută, frumoasă... ca un fluture care bate rar din aripi. Şi atunci când faci o treabă cu plăcere... viaţa nu este tocmai neplăcută, ba şi treaba merge mai bine...
Un truism? Nu, doar turism.

Udrea recomandă hotelierilor să scadă tarifele
Udrea recomandă hotelierilor să scadă tarifele (Imagine: Mediafax Foto)
Hotelurile din România asigură unele servicii prea scumpe în raport cu calitatea acestora, motiv pentru care hotelierii ar trebui să scadă tarifele, a declarat, sâmbătă, ministrul Turismului, Elena Udrea, la târgul de turism de la Stuttgart, Germania.

"Le recomand hotelierilor să aducă preţurile la nivelul standardelor. România nu este o destinaţie ieftină şi nici nu se vrea a fi o destinaţie ieftină. În acest moment unele servicii sunt mult mai scumpe în raport cu calitatea lor", a spus Udrea.

Ea a arătat că ministerul pe care îl conduce va efectua controale pentru verificarea calităţii serviciilor din hoteluri.

"Aşteptăm să începem controalele, însă noua organizare a ministerului a făcut să nu avem încă formalităţile legale pentru controale", a mai spus Udrea.

Târgul de la Stuttgart, organizat în perioada 16-20 ianuarie şi specializat în turismul de caravane, este considerat cea mai mare manifestare europeană de profil pentru public. Anul trecut, târgul a fost vizitat de 220.000 de persoane. La aceste eveniment România este ţară parteneră.

Udrea: Efectele crizei în turism ar putea fi compensate prin dezvoltarea eco şi agroturismului
Udrea: Efectele crizei în turism ar putea fi compensate prin dezvoltarea eco şi agroturismului (Imagine: Bogdan Maran /Mediafax Foto)
Efectele crizei în turism ar putea fi compensate printr-o prezenţă mai mare a străinilor pe segmentele ecoturismului şi agroturismului, a declarat, sâmbătă, ministrul de resort, Elena Udrea, la târgul de turism de la Stuttgart, unde România este ţară parteneră.

"Încercăm să-i convingem pe turiştii germani că nu avem doar Marea Neagră şi Valea Prahovei. O oarecare scădere legată de efectele crizei ar putea fi compensată dacă vom putea să-i convingem să vină şi să facă ecoturism şi agroturism (...) În România poţi să vezi pe stradă cel puţin la fel de multe Mercedes-uri ca în Germania, dar şi căruţe trase de cai. Asta-i încântă pe turiştii germani", a afirmat Udrea.

Târgul de la Stuttgart, organizat în perioada 16-20 ianuarie şi specializat în turismul de caravane, este considerat cea mai mare manifestare europeană de profil pentru public.

Anul trecut, târgul a fost vizitat de 220.000 de persoane.

Udrea a menţionat că o problemă care împiedică dezvoltarea turismului de caravane în România este starea proastă a infrastructurii rutiere.

"Parcările sunt mai uşor de făcut, mai greu este cu drumurile. Să sperăm că şi această problemă se va rezolva", a mai spus Udrea.

Ea s-a întâlnit la târg cu primul ministru al landului Baden-Wurttemberg şi cu primarul oraşului Stuttgart.

(sursa: http://www.mediafax.ro)


Niciun comentariu: