marți, iunie 10, 2008

Contestaţia PSD la decizia BEC cu privire la Ştefăneşti, judecată de CAB



Contestaţia PSD la decizia BEC cu privire la Ştefăneşti, judecată de CAB (Imagine: Mediafax Foto)
Contestaţia PSD la decizia BEC privind anularea alegerilor locale din comuna ilfoveană Ştefăneşti va fi judecată de Curtea de Apel Bucureşti, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) stabilind, marţi, că nu este competentă să judece această cauză.

Magistraţii instanţei supreme au decis, marţi, că ICCJ nu este competentă să judece contestaţia PSD la decizia BEC din 4 iunie privind anularea alegerilor locale din comuna Ştefăneşti, stabilind ca aceasta să fie trimisă la Curtea de Apel Bucureşti.

PDL susţine că PSD s-a răzgândit şi nu mai doreşte anularea alegerilor din comuna Ştefăneşti, judeţul Ilfov, menţionând, într-un comunicat, că social-democraţii au atacat hotărârea BEC.

Biroul Electoral Central a decis, miercurea trecută, anularea scrutinului din 1 iunie din comuna ilfoveană Ştefăneşti şi repetarea alegerilor din această localitate, în 15 iunie. În urma deciziei BEC, au fost anulate alegerile pentru primar, consiliul local, pentru consiliul judeţean şi pentru preşedintele consiliului judeţean.

Niciun comentariu: