luni, iunie 02, 2008

Cum a decurs votarea...


Contestaţia PSD – Organizaţia Judeţeană Arad formulată împotriva PD-L Arad şi a dl. Gheorghe Falcă, candidatul acesteia la funcţia de primar, ca urmare a continuării campaniei electorale după ora 7:00 a zilei de 31 mai a.c.
Sesizarea BECJ Teleorman privind instalarea de camere de luat vederi, de câtre primarul comunei Tătărăştii de Jos, în secţiile de votare de pe raza Biroului Electoral de Circumscripţie Tătărăştii de Jos.
Dna Călin Doina din Bucureşti solicită retragerea din cursa electorală pentru funcţia de primar a dl. Radu Dan.
Sesizarea Primăriei comunei Sascut, judeţul Bacău, cu privire la instalarea în secţiile de votare, de către reprezentantul PIN, a camerelor de luat vederi, precum şi transportarea alegătorilor la urne de către firma de taxi a acestuia.
PSD – Organizaţia Municipiului Bucureşti aduce la cunoştinţă faptul că rezultatul votului poate fi viciat datorită calităţii tuşului.
Sesizarea PC – Filiala Judeţeană Galaţi referitoare la faptul că în comuna Barcea un candidat lipeşte afişe prin care este afectată imaginea PC…


Povestea cu tuşul am observat-o şi eu. Prima ştampilă s-a lăbărţat, cea de a doua a fost OK, deşi pe hârtia aceea de calitate inferioară nu prea se putea citi nimic, la cea de a treia stampilare se putea intui cu greu un cerc, am "aburit " stampila şi a ieşit cumva şi cea de a patra ştampilă. Poate că pe viitor le va da în minte să facă, măcar pentru municipii, ştampile mecanice. Sunt ceva mai scumpe dar la următoarele alegeri nu se schimbă decât guma cu ştampila, eventual.

Iată pe larg ce s-a întâmplat:
>ora 10<
>ora 1330 <
>ora 18<
>ora 20<

Niciun comentariu: