joi, iunie 12, 2008

Diaconescu: Năstase este unul dintre candidaţii potriviţi pentru preşedinţie



Diaconescu: Năstase este unul dintre candidaţii potriviţi pentru preşedinţie (Imagine: Mediafax Foto)
Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu este de părere că Adrian Năstase este "unul dintre candidaţii potriviţi ai PSD" la alegerile de anul viitor pentru preşedinţie.

"Este unul dintre candidaţii potriviţi ai PSD pentru preşedinţia României", a spus Diaconescu.

Diaconescu a adăugat însă că desemnarea lui Adrian Năstase nu ţine de el, întrucât hotărârile de acest tip se iau în structurile centrale ale partidului, precum Congresul.

http://helsinki.mae.ro/images/images_stiri/general/CDiaconescu.jpg

"Nu ţine de mine să fac disocieri sau alegeri în partid, acest lucru se va face clar la un Congres şi nu printr-un vot. Dar, repet, domnul Adrian Năstase este un candidat extrem de important", a spus Diaconescu.

El nu a vrut să indice şi alte nume ale unor lideri din PSD pe care îi consideră potriviţi pentru cursa prezidenţială.

Diaconescu a făcut această declaraţie joi, în judeţul Mureş, unde se află într-un turneu de sprijinire a candidaţilor social-democraţi intraţi în turul al doilea de scrutin pentru primării.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Domnul Cristian Diaconescu (unul dintre putinii politicieni cu bun simt, alaturi de Crin Antonescu-de exemplu-)este foarte realist in aprecierea candidaturii domunului A.Nastase la presedintie.Ce ne facem cu complexatii din PSD, care refuza sa vada (sau mai degraba nu vor )adevarul.Lia

Bibliotecaru spunea...

Ceea ce este anormal în politica românească provine tocmai din egoism şi îngâmfare. Soluţiile cele mai bune pentru ţară nu vor ajunge în stadiul de candidat pentru că o soluţie bună înseamnă automat o soluţie proastă pentru grupurile de interese; nu poţi fi o soluţie bună pentru ţară decât dacă răspunzi exclusiv la problemele ţării şi nu dai atenţie la cererile de intervenţie. Eu nu pot să ştiu care este soluţia cea mai bună a diferitelor partide, inclusiv din PSD, dintr-un motiv simplu, nu cunosc nici unul dintre personaje, poate geniale, care stau ascunse prin partid, tot ceea ce ştiu este la vedere. Poate că partidele ascund oameni de valoare care nu vor fi niciodată candidaţi pentru că interesele membrilor de partid nu coincid cu profilul lui şi, din partea electoratului, un profil necunoscut nu va fi niciodată popular.