marți, iunie 17, 2008

Ludovic Orban continuă lupta şi după alegeri


http://www.rapidisti.ro/uploads/modules/news/332/ludovic_orban_Mediafax_Foto_Alex_Drifter.jpg
Preşedintele PNL Bucureşti, Ludovic Orban, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că majoritatea formată de PDL şi PNG în CGMB arată că democrat-liberalii sunt disperaţi să-şi salveze interesele şi oamenii din Primărie şi să blocheze orice proiect favorabil Bucureştiului.

"Disperarea PDL împinge la greşeli grave. Este regretabil că PDL a ajuns să facă casă bună cu Gigi Becali. Prin această atitudine, democrat-liberalii arată că sunt disperaţi şi că se descalifică, în loc să facă negocieri practic cu noul primar general, vor să impună un dictat şi să se agaţe cu ghearele de fief-urile din Primărie, pe care le au în folos", a susţinut Ludovic Orban.

Liderul PNL Bucureşti a afirmat că democrat-liberalii arată astfel că ar face orice pentru a-şi salva interesele şi oamenii din Primăria Generală a Capitalei.

"Democrat-liberalii ar fi în stare pentru a-şi apăra şi salva interesele de la Primăria Generală şi oamenii să facă majoritate şi cu PNG şi cu PRM această majoritate este o majoritate pentru blocarea oricărui proiect favorabil pentru Bucureşti şi oricărui proiect al primarului general, o majoritate care permite numirea oricărui viceprimar, menţinerea oamenilor PDL-ului în funcţiune şi o majoritate pentru împiedicarea placării PDL-iştilor care conduc structurile Primăriei şi structurile subordonate Primăriei Generale", a subliniat Orban.

El a menţionat că cei opt consilieri generali ai PNL vor susţine toate proiectele din programul său, dar şi "orice proiect al primarului general care are ca efect creşterea calităţii vieţii şi dezvoltarea economică a Capitalei".


Această atitudine dură, deşi campania s-a terminat şi s-au anunţat şi rezultatele oficială, demonstrează că domnul Orban se pregăteşte pentru alegerile din PNL, afişând o imagine de dur pentru colegii săi din partid. Râmâne de văzut câţi dintre liberali semnalizează o opoziţie faţă de PD-L şi câţi o si aplică.

Niciun comentariu: