duminică, iunie 01, 2008

Năstase: Am votat pentru bucureşteni şi împotriva bordurilor, a şmecheriilor, a lipsei de bun simţ


Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a votat în această dimineaţă la Liceul Teoretic "Jean Monnet".
The image “http://cache.daylife.com/imageserve/0aWJ9E6fZq4yY/340x.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

The image “http://cache.daylife.com/imageserve/01Q32EcfS2d0a/610x.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Acesta a venit însoţit de soţia sa, Mioara. După vot, Năstase a declarat că a votat pentru un Bucureşti curat şi la propriu şi la figurat, şi totodată împotriva şmecherilor.

"Am votat pentru bucureşteni şi împotriva bordurilor, a şmecheriilor, a lipsei de bun simţ. Am votat pentru schimbarea culorii Bucureştilor, pentru o nuanţă pe care să o adăugăm unei capitale europene", a declarat Năstase.

Preşedintele CN şi-a exprimat dorinţa că votul său şi-ar dori să fie un semnal pentu întoarcere la normalitate.

"Sper ca votul meu să facă parte dintr-un semnal mai general la nivelul ţării de întoarcere la normalitate", a mai spsu Năstase, care consideră că votul de astăzi este o miză importantă cu şanse foarte mari întrucât, pentru prima dată, dreapta este atacată puternic

The image “http://www.romanialibera.ro/foto/99/98926/art_98926_1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Năstase a mai precizat că alegerea pe care a făcută(n.r./alegerea primarului general) a fost grea, dar fost făcută cu raţiune şi este convins că foarte mulţi dintre bucureşteni vor veni la vot şi vor hotărâ o soartă mai bună pentru oraş.

În final, preşedintele CN a spus că ar fi preferat ca în Bucureşti să existe un super primar cum are administraţia SUA sau a Marii Britanii. (Alina Boghiceanu)

Niciun comentariu: