miercuri, iunie 11, 2008

Orban respinge ideea susţinerii sale de către Băsescu în fruntea PNL pentru refacerea alianţei cu PD



Orban respinge ideea susţinerii sale de către Băsescu în fruntea PNL pentru refacerea alianţei cu PD (Imagine: Mediafax Foto)
Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, referitor la declaraţia lui Bogdan Olteanu că Traian Băsescu doreşte refacerea guvernării PD-PNL şi să-şi creeze un lider alternativ în PNL, respectiv pe Orban, că nu a fost contactat nici de şeful statului, nici de vreun alt lider PDL.
http://ottawa.mae.ro/images/images_stiri/general/TBasescu.jpg
The image “http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/52/B%C4%83sescu_holding_the_T%C4%83riceanu_Note.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
http://www.aluzii.ro/wp-content/gallery/persoane/tariceanu_.jpg
http://romania-on-line.net/photos/OlteanuBogdan1.jpg

"Nu am fost contactat nici de Traian Băsescu, nu am fost contactat de nici un alt lider al PD", a susţinut Ludovic Orban, întrebat dacă a fost contactat de către şeful statului în vederea refacerii guvernării PD-PNL şi susţinerea sa în fruntea PNL.

Liberalul Bogdan Olteanu a declarat, duminică, într-o emisiune la BBC, că preşedintele Băsescu îl laudă pe Orban deoarece îşi doreşte refacerea guvernării PDL-PNL şi crearea unui lider alternativ al liberalilor, în persoana lui Ludovic Orban. Întrebat de ce îl laudă Băsescu pe Orban, Olteanu a afirmat: "Pentru că domnul Traian Băsescu doreşte să-şi facă o guvernare PDL-PNL probabil, în care să-şi creeze un lider alternativ în PNL, care, crede domnia sa, speră domnia sa, încearcă domnia sa, să fie domnul Orban, pe care vrea să-l aducă alături de PDL. Domnul Băsescu sigur că trebuie să formeze o majoritate dacă vrea să guverneze cu partidul domniei sale, cu PD-ul. Probabil i se pare mai confortabil cu PNL-ul şi încearcă prin domnul Orban. Eu îi doresc succes".

"Există o vorbă din popor: un nebun aruncă o piatră şi 100 de înţelepţi se chinuie s-o găsească", a afirmat Ludovic Orban referindu-se la declaraţiile făcute de colegul său de partid, Bogdan Olteanu.

Vicepreşedintele PNL a amintit opoziţia sa faţă de preşedintele Traian Băsescu şi dezamăgirea sa faţă de modul în care acesta şi-a exercitat funcţia prezidenţială.

The image “http://www.mt.ro/images/ludovic_orban.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

"În ce mă priveşte, eu m-am luptat cu Traian Băsescu şi cu mateloţii lui într-o perioadă de timp în care eram aproape singur, în care Băsescu nu era atacat aproape de nimeni. 90% din partid era în înţelegere pe faţă sau pe spate cu Băsescu şi cu diverşi lideri ai PD, iar opoziţia mea faţă de Băsescu provine dintr-o profundă dezamăgire pe care am avut-o în privinţa modului în care Băsescu a exercitat funcţia de preşedinte pentru care noi l-am sprijinit, dezamăgire care nici în ziua de astăzi nu este modificată", a conchis Ludovic Orban.

Un comentariu:

Anonim spunea...

mai vedem...