vineri, iunie 06, 2008

Atanasiu: PNL nu se implică în lupta dintre vameşul Blaga şi doctorul Oprescu



Atanasiu: PNL nu se implică în lupta dintre vameşul Blaga şi doctorul Oprescu (Imagine: Mediafax Foto)
Vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că PNL nu doreşte să se amestece în lupta pentru Primăria Capitalei, deoarece în turul doi se luptă "doi FSN-işti", "doctorul Oprescu cu vameşul Blaga", care nu au doctrine şi nu au principii.

"La Bucureşti se bate doctorul Oprescu cu vameşul Blaga. Nu au doctrine, nu au principii, trec de la stânga la dreapta într-o noapte, fără remuşcări, la Blaga s-a văzut, părăsesc un partid dacă nu sunt pe locul pe care vor ei să fie puşi, s-a văzut asta la Oprescu, deci nu văd care este miza pentru PNL. Miza pentru noi în Consiliul General al Capitalei este să încercăm să ne promovăm prin consilierii aleşi proiectele liberale şi să stopăm jaful terenurilor şi parcurilor Bucureştiului", a spus Atanasiu.

Vicepreşedintele PNL a adăugat că s-a discutat în Biroul Politic Central despre alegerile din municipiul Bucureşti şi s-a stabilit că pentru PNL există o singură miză în Bucureşti, respectiv sectorul 1, unde partidul îl are candidat pe Andrei Chiliman în turul al doilea.

Atanasiu a mai spus că pentru Primăria generală este foarte clar că "doi FSN-işti, unul care a părăsit de curând una dintre bărcile FSN-iste şi unul care a rămas din '90 până astăzi într-o barcă FSN-istă, astăzi numită PDL, se bat pentru a câştiga Capitala, minţind electoratul că unul ar fi de stânga, iar celălalt ar fi de dreapta".

"Domnul Blaga nu este nici de dreapta nici de stânga, este pentru el şi pentru gaşca lui şi atunci nu vrem să ne amestecăm în această mare minciună, cum că la Bucureşti, la primăria generală, s-ar bate stânga cu dreapta(…) Ne-am bucura să fie un primar care nu va continua politica ultimilor opt ani din Capitală, pentru că ultimii doi primari ai Capitalei au dat Parcul Bordei, au distrus jumătate din spaţiile verzi ale capitalei, au blocat traficul bucureştean, au lăsat oraşul în mizerie, au promis multe şi au făcut gălăgie mare. Nu avem o miză pentru Bucureşti, dar sperăm ca bucureştenii să nu-l aleagă pe continuatorul lui Videanu şi al lui Băsescu", a mai spus Teodor Atanasiu.

Niciun comentariu: