joi, iunie 12, 2008

Iacob Ridzi spune că a fost agresată în campanie, la comanda lui Simota



Iacob Ridzi spune că a fost agresată în campanie, la comanda lui Simota
Europarlamentarul PDL Monica Iacob Ridzi a declarat, joi, că a participat la cea mai violentă campanie electorală şi a susţinut că a fost agresată, la Petroşani, la comanda candidatului PNL la Primărie, Alin Simota, pe numele agresorului fiind depusă o plângere penală.

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL, europarlamentarul Monica Iacob Ridzi, a făcut, joi, un apel pentru renunţarea la violenţă în campania electorală, precizând că este cea mai violentă campanie la care a participat vreodată, "ceea ce îi face pe oamenii politic să pară nişte disperaţi".

Ea a relatat că a fost agresată, fizic şi verbal, în această campanie electorală, de un om angajat de candidatul PNL la Primăria Petroşani, Alin Simota, care de altfel a şi pierdut alegerile, şi a adăugat că speră ca, în urma plângerii penale pe care a depus-o, să se ia măsurile în ceea ce îl priveşte pe cel care a agresat-o.

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL a mai acuzat Poliţia că nu a luat măsuri în toate cazurile de violenţă care au avut loc în primul tur de scrutin.

"Constat acum că domnul Tăriceanu face apel, după ce, culmea, deja au murit oameni. Eu cred că domnul Tăriceanu ar fi trebuit să se ocupe mai bine de organizarea alegerilor locale şi nu să vină acum să facă apel la încetarea violenţei, după ce acest lucru s-a întâmplat", a declarat Ridzi.

Ea a făcut un apel şi către tinerii din PDL să nu se implice în niciun fel de acte de violenţă, pentru că "acest partid nu are nevoie de aşa ceva şi s-a dovedit că PDL a câştigat alegerile prin scorul foarte bun obţinut în ţară".

Niciun comentariu: