joi, iunie 12, 2008

Un liberal din ce în ce mai puternic şi mai trist


Orban: Foştii colegi de alianţă, obişnuiţi să mintă
Orban: Foştii colegi de alianţă, obişnuiţi să mintă (Imagine: Mediafax Foto)
Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban s-a declarat, joi, nemulţumit de rezultatul alegerilor naţionale, spunând că "foştii colegi de alianţă sunt obişnuiţi să mintă şi să treacă în contul lor rezultate pe care nu le au".

"Mă aşteptam ca, la câte lucruri a făcut Marius Nicoară pentru Cluj, să câştige preşedinţia Consiliului Judeţean. Mi se pare ciudat că nu s-a întâmplat asta", a spus Orban, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj-Napoca.

El i-a criticat pe foştii colegi de alianţă ai PNL.

"Foştii colegi de alianţă sunt obişnuiţi să mintă şi să treacă în contul lor rezultate pe care nu le au, iar noi nu ne batem cu cărămida în piept şi din cauza acestei modestii păcătuim. Boc şi-a asumat investiţia de la Nokia. Să te baţi cu cărămida în piept denotă lipsă de onoare, toată lumea ştie cine a atras investiţia de la Nokia şi ce investiţii suplimentare au fost făcute. Şi acestea nu au fost făcute de către Boc şi Tişe", a declarat Orban.

Orban a spus că judeţul Cluj a fost privilegiat din punctul de vedere al investiţiilor publice sau private.

"Sunt nemulţumit, dar PNL a scos în Cluj cel mai bun scor, asta este, nu avem ce să comentăm. Uşor, uşor, oamenii vor discerne adevărul de minciună şi asta ne va ajuta şi în 2008 şi în 2012. Obiectivul PNL trebuie să fie câştigarea alegerilor", a declarat Orban.

Marius Nicoară ocupă primul loc pe lista de consilieri judeţeni a PNL Cluj, liberalii obţinând un număr de şapte mandate. Nicoară a candidat pentru un nou mandat în fruntea CJ Cluj şi a obţinut doar 24,92 la sută din voturi.

Niciun comentariu: