joi, iunie 12, 2008

Oprescu face apel la bucureşteni să vină duminică la vot



Oprescu face apel la bucureşteni să vină duminică la vot (Imagine: Mediafax Foto)
Candidatul independent la Primăria Capitalei, Sorin Oprescu, a făcut, joi, un apel la bucureşteni pentru a veni duminică la vot şi a decide soarta lor şi a familiilor lor şi le-a cerut să creadă în puterea sa de a schimba Bucureştiul. "De duminică, 15 iunie, bucureştenii vor avea un primar independent. Duminică decideţi pentru voi, pentru familiile voastre. Bucureşteni, vă cer să credeţi în puterea mea de a schimba Bucureştiul. Primul pas vă aparţine, paşii următori îi facem împreună. Veniţi duminică la vot şi putem să scriem istorie", a spus Oprescu. El a arătat că mai sunt trei zile pâna la votul decisiv, prin care bucureştenii vor alege între un "primar independent" şi un "primar supus intereselor de partid". Oprescu a reiterat o serie de acuze la adresa contracandidatului său, Vasile Blaga, a actualului primar general, Adriean Videanu, şi a partidului de care aceştia aparţin, PDL, precizând că au adus dezastrul în Bucureşti şi nu se află în situaţia de a solicita bucureştenilor dreptul de a continua. El a arătat că Vasile Blaga şi Adriean Videanu sunt siguri că "îi vor mai proşti" pe bucureşteni şi a arătat că sloganul "Soluţii, nu discuţii", al lui Blaga, este unul "ipocrit". Oprescu a acuzat faptul că "partidul lui Blaga şi Videanu" a creat monopoluri de asfalt, a conturat mafii imobiliare, a distrus magazinele de cartier fără să pună nimic în schimb, a distrus parcurile şi le-a înlocuit cu betoane, a pus asfalt doar în centru, lăsând străzile mărginaşe desfundate, dar cu borduri. "Au trecut 3.000 de zile din anul 2000. Au avut 3.000 de şanse. Ce mai vrea partidul lui Blaga şi Videanu? Partidul lui Blaga şi Videanu se laudă că este partidul primarilor. Are dreptate: este partidul primarilor, dar nu este partidul cetăţenilor", a arătat Oprescu. El a acuzat, totodată, faptul că PDL are nevoie de Vasile Blaga, aşa cum arată un slogan afişat în Sectorul 3, pentru ca acesta "să semneze încă o serie de ilegalităţi". "Bucureştenii au nevoie de Oprescu. Eu o să opresc această agresiune", a arătat Oprescu.

The image “http://www.kissmygumbo.com/wp-content/uploads/2007/10/vote.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Spun şi eu exact la fel, veniţi la vot, votaţi cu Oprescu sau votaţi cu Blaga sau puneţi stampila pe ambele nume pentru a arăta că dezaprobaţi ambii candidaţi. Stând acasă arătaţi că nu vă pasă, venind la vot, chiar şi pentru a anula votul, arătaţi un vot împotriva clasei politice şi vă exprimaţi o opinie.

Niciun comentariu: