marți, iunie 10, 2008

"Un trio formidabil" despre culisele campaniei electorale


sau cum să priveşti printr-un dolar găurit.
The image “http://www.replicahd.ro/images/replica151/foto6.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Ion Cristoiu: Da, bună. Dom'ne ce mi-a plăcut mie e sondajul INSOMAR din seara asta. Sondajul INSOMAR e făcut pe undeva prin dependinţele lui Sorin Ovidiu Vântu, că nu-şi permite să le facă în sufragerie. În cămară. În primul rând că pe sondajele reale, Sorin Oprescu are mai mult. Asta nu înseamnă că nu o să piardă. Pariez încă o dată. Nu i-a dat nici lui Blaga, că la cât manevrează acolo, că Sorin Ovidiu Vântu, el face INSOMAR, putea să-i dea lui Blaga cu cinci puncte. A dat în aşa fel încât să mobilizeze electoratul PD-L... nici să-i dea prea mult lui Sorin Oprescu că îi demoraliza... în seara aceasta a avut loc un eveniment pe care nu l-aţi sesizat. Azi, domnul Dan Marian Vanghelie s-a revoltat împotriva liderilor. Pentru că băieţii din PSD, deja băieţii...

Victor Ciutacu: După informaţiile l-au vândut şi pe Dan Marian Vanghelie.

Ion Cristoiu: Păi da, şi de-aia s-a revoltat Dan Marian Vanghelie.

Mircea Badea: Cum adică l-au vândut pe Dan Marian Vanghelie? L-a cumpărat cineva pe Dan Marian Vanghelie?

Victor Ciutacu: Nu. L-au vândut ca Iuda pe Hristos. Comparaţia e puţin forţată.

The image “http://www.antena2.tv/poze/vedete/13ciutacu3-mare.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Mircea Badea: Şi cine-i Iuda?

Victor Ciutacu: Mitrea. Naşul. Aia-i surpriza cea mare. Naşul s-a dus la o întâlnire, conform informaţiilor pe care le am şi care vor fi confirmate mâine...

Mihai Gâdea: De către cine?

Victor Ciutacu: O să vedeţi mâine o conferinţă de presă a doctorului Sorin Oprescu după ştiinţa mea, care va susţine că vine şi cu nişte probe. O să vedem dacă le şi are. Cică băieţii s-au întâlnit, dacă vă puteţi închipui - că şi ăştia mintoşii, strategii ăştia - dom'ne cum să te întâlneşti într-o cârciumă în Cotroceni, în sectorul lui Dan Marian Vanghelie? Ca să-l vinzi pe Dan Marian Vanghelie. Şi Dan Marian Vanghelie e atât de tâmpit încât nu află, nu? Bineînţeles că a aflat...

[Mircea_Badea.jpeg]

Mircea Badea: Ce înseamnă că l-a vândut pe Dan Marian Vanghelie?

Victor Ciutacu: Adică să asigure mangla electorală să iasă Bodu primar la 5. În baza unei înţelegeri între băieţi.

Mircea Badea: Să presupunem că Miron Mitrea ar fi făcut o înţelegere cu PD-L. Şi cum asigură ei mangla în 5 peste Dan Marian Vanghelie care e primar în vigoare în 5? Cum faci manglă în 5 sărind peste capul lui Dan Marian Vanghelie.

Victor Ciutacu: Prin anulări de voturi prin suveici etc.

Mircea Badea: Păi da, dar Dan Marian Vanghelie e acolo. El ce face doarme? Oamenii lui ce fac?

Victor Ciutacu: Există oameni care-şi închipuie că Dan Marian Vanghelie poate fi executat la el acasă cum vor ei. S-ar putea să aibă surprize.

(Prin Monitoring Media: Antena 3 - Sinteza Zilei, Ora: 22:00)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca oricine are ceva in devla intelege ca chestia asta cu Mitrea si Vanghelie, este o alta diversiune Psdista pentru a-l majora pe Oprescu, acreditand ideea ca in PSD nu toti l-ar sprijini pe Oprescu ba din contra fiind un independent antisistem se vrea sa fie si sabotat(desigur nu si de Iliescu care este minunea minunilor politicii romanesti morale)
Daca este cineva in psd care nu moare dupa Oprescu, atunci acela este Cristi Diaconescu si atat. Asta nu inseamna ca Oprescu este realmente apreciat, ci ca este doar pe post de munitie calpa contra lui Basescu.

Bibliotecaru spunea...

Eu tot rămân cu impresia că ceva esenţial ne este ascuns vederii noastre populare.

Anonim spunea...

multe sunt ascunse dar totusi mai exact ai putea fi?

Bibliotecaru spunea...

Păi nu ştiu nici eu, tocmai asta spuneam. Mi se pare totuşi bizar această bătaie fără argumente. Parcă asist la un spectacol menit să stabilească puterea electoratul înainte de evenimentul de negociat. Se întâmplă lucruri nefireşti, cum ar fi refacerea acordului dintre PSD şi PC, apoi lăsarea unei portiţe deschise spre o alianţă PDL-PNL în condiţiile altui lider PNL.
Am impresia că se negociează doi poli de putere, UDMR a fost împărţit în două, PRM nu vai mai intra probabil în parlament. Chiar şi PIN dă din coate pentru a se agăţa de ceva.
Îmi pare că vom rămâne cu două partide.
Dar ceva îmi scapă şi nu-mi dau seama ce. Este frustrant.