sâmbătă, august 02, 2008

Constantin Chirilă, ales lider al PDL Constanţa



CCJ al PDL Constanţa, convocat de excluşi, a propus o nouă conducere interimară pentru filială
Constantin Chirilă a fost ales în unanimitate lider al filialei PDL Constanţa, în şedinţa CCJ convocată sâmbătă de excluşii din organizaţie, întrunire la care au fost anulate şi sancţiunile operate de liderii interimari desemnaţi de la centru.

După anularea sancţiunilor de excludere în prezidiul şedinţei, la care au participat 600 de membrii PDL s-au aşezat mai mulţi dintre cei excluşi, printre care Remus Macovei, secretar general al organizaţiei municipale PDL Constanţa, Mihai Bobe, fost preşedinte al organizaţiei de tineret a PDL şi consilierul judeţean Mihai Petre.

Claudiu Stratulat unul dintre membrii prezidiului a făcut o analiză a rezultatelor alegerilor locale şi a afirmat că Biroul Permanent Naţional al PDL este principalul vinovat pentru eşecul de la scutinul pentru alegerile locale, pentru că a nominalizat candidaţi cu şanse reduse, respectiv Dorel Onaca şi Ion Popescu.

Stratulat a spus că Ion Popescu nu era cunoscut nici măcar printre membrii partidului, iar "discursul public al lui Onaca a făcut ca electoratul constănţean să se simtă jignit de oferta" PDL.

De tirul acuzaţiilor nu a scăpat nici Elena Udrea, cea care coordonează activitatea PDL Constanţa, fiindu-i reproşată slaba implicare în campanie şi faptul că între cele două tururi de scrutin nu a venit în judeţ pentru susţine candidaţii democrat-liberali.

La finalul şedinţei cei peste 600 de membri PDL prezenţi în sală au votat în unanimitate noua conducere interimară a organizaţiei judeţene Constanţa.

Astfel, preşedinte a fost desemnat Constantin Chirilă, primvicepreşedinţi sunt Dumitru Bocai, Mircea Iustian, iar secretar general a fost ales Claudiu Stratulat.

Din noua conducere fac parte mai mulţi primari PDL din judeţ, dar şi Ion Popescu liderul interimar al PDL Constanţa desemnat de către Biroul Permanent Naţional.

Niciun comentariu: