marți, august 19, 2008

Primăria Capitalei


COMUNICAT DE PRESĂ


Primarul General prof. dr. Sorin Oprescu, alături de Prim-ministrul Călin Popescu Tăriceanu şi de Ministrul Transporturilor Ludovic Orban au făcut astăzi o vizită la Pasajul Băneasa, de la intrarea pe DN1, pentru verificarea stadiului lucrărilor efectuate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Scopul acţiunii a fost acela de a găsi soluţii pentru deblocarea lucrărilor prin exproprierea unei suprafeţe de 5 700 de mp de la Primăria Municipiului Bucureşti către Ministerul Transporturilor, prin aprobarea de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti a unui PUZ pentru schimbarea destinaţiei zonei respective şi prin reglementarea situaţiei avizelor de care executantul are nevoie pentru a continua lucrările de la Pasajul Băneasa.

Niciuna dintre lucrările pe care trebuie să le facă Primăria nu a întârziat şi nu întârzie desfăşurarea lucrărilor la Pasajul Băneasa. Consider că aceasta este una dintre urgenţele pentru soluţionarea problemelor de trafic pentru partea de nord a capitalei. Am toată disponibilitatea de a sprijini acordarea aprobării şi avizelor necesare desfăşurării lucrărilor în continuare.“ a spus astăzi Primarul General prof. dr. Sorin Oprescu.

Proiectul Pasajului Băneasa este unul prioritar pentru Primăria Capitalei care are în vedere pregătirea nodurilor rutiere care leagă Bucureştiul de centură.

Niciun comentariu: