duminică, august 17, 2008

Fotonul moare de drum lung şi liberalii de grija democrat-liberalilor


PNL doreşte o alianţă cu PD-L, însă numai cu condiţia ca Traian Băsescu să fie izolat de către democrat-liberali. Vicepreşedintele PNL, Eugen Nicolăescu afirmă că "PD-L este un partid pe picioarele sale" şi nu mai are nevoie de o locomotivă precum Traian Băsescu.

"O colaborare tip alianţă PNL-PD-L este posibilă doar în anumite condiţii. PD-L trebuie să recunoască faptul că, la presiunea lui Traian Băsescu, a făcut eforturi deosebit de mari să distrugă formaţiunea noastră. Drept dovadă, a rupt o aripioară din PNL, cu care s-a aliat. PD-L trebuie să se distanţeze de Traian Băsescu, deoarece aşa ar putea să anuleze multe din resentimentele liberale. PD-L ar trebui să fie acum un partid pe picioarele sale, nu mai are nevoie de Băsescu", a afirmat Eugen Nicolăescu, pentru AMOS News.

Liberalii nu se grăbesc să obţină o colaborare nici de la PSD. Nicolăescu afirmă că, o alianţă PNL-PSD va fi analizată abia după alegerile legislative din acest an.

"Numai după rezultatul alegerilor parlamentare se poate discuta despre cum poate fi guvernată România şi despre alte alianţe. Ţara noastră are nevoie de o guvernare stabilă", a mai menţionat Nicolăescu. ( Cosmin BUHUŞ - AMOS News )

Niciun comentariu: