marți, august 19, 2008




Angelo Badalamenti - TWIN PEAKS THEME

La Editura RAO a apărut primul volum tradus în limba română al prozatoarei americane de mare succes Stephenie Meyer, „Amurg”.

Al doilea roman, Lună nouă”, va apărea în luna septembrie, editura anunţând publicarea în curând a volumelor „Eclipse” şi „Breaking Dawn”. Acesta din urmă a apărut în Statele Unite pe 2 august a.c., fiind lansat simultan în peste 1 500 de librării. La Nokia Theatre din New York, peste 2 000 de tineri au stat la coadă pentru a participa la lansarea cărţii în prezenţa autoarei. Într-o singură noapte s-au vândut peste 1,3 milioane de exemplare din cartea „Breaking Dawn”.

amurg[1]

„Amurg” este o întunecată poveste de dragoste între o adolescentă şi un vampir. Adolescenţi din toată lumea au urmărit cu sufletul la gură cărţile din seria „Amurg”, aşteptând să afle dacă dragostea poate rămâne vie într-o asemenea situaţie.

new moon

Stephenie Meyer a fost numită de revista „Times” noua J. K. Rowling.

Scriitoare de mare succes, ea s-a aflat timp 56 de săptămâni pe lista de bestselleruri a ziarului „The New York Times”, 75 de săptămâni pe lista „USA Today”, 5 săptămâni pe primul loc în lista NYT.

St Meyer

Născută la 23 decembrie 1973, în Connecticut, Stephenie Meyer a publicat primul roman, „Fascinaţie” în 2005, în Franţa. Al doilea, „Tentaţie”, a apărut în anul următor iar „Ezitare” în 2007.

(Tudor Cristian - AMOS News)


Twin Peaks - Laura Palmer's Theme

Niciun comentariu: