luni, august 04, 2008

Deputaţii PSD vor decide cum votează cererile parchetului


Deputaţii PSD vor decide cum votează cererile parchetului, ţinând cont şi de dorinţa lui Mitrea
PSD susţine că dosarele lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea reprezintă "instrumente politice", votul social-democraţilor în privinţa acestora urmând a fi decis în cadrul grupului parlamentar, a declarat, luni, deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz.

"Eu susţin şi noi susţinem că ambele dosare reprezintă instrumente politice orchestrate pentru spectacol politic şi lăsate în mâna Parlamentului ca să poată fi acuzat înainte de alegerile parlamentare", a precizat Duvăz.

El a menţionat că votul parlamentarilor PSD în sesiunea extraordinară din 13 august, în ce priveşte dosarele lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea, va fi discutat şi decis în cadrul grupului parlamentar al PSD din Cameră.

Duvăz a arătat, răspunzând unei întrebări, că la discuţiile din grupul parlamentar se va ţine cont şi de declaraţia lui Miron Mitrea care solicita colegilor săi să dea un vot în sensul aprobării cererii de urmărire penală, în caz contrar el urmând să-şi dea demisia din Parlament.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, săptămâna trecută, convocarea în data de 13 august, ora 11.00, a unei sesiuni extraordinare a Camerei, cu două puncte pe ordinea de zi: situaţia inundaţiilor şi avizul începerii urmăririi penale a foştilor miniştri Adrian Năstase şi Miron Mitrea.

Niciun comentariu: