marți, august 05, 2008

Radu Mazăre o apreciază pe Elena Udrea



Radu Mazăre o apreciază pe Elena Udrea
Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a confirmat că o apreciază pe Elena Udrea şi consideră că este un lucru bun ceea ce face secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal în cadrul filialei PDL Constanţa.

"N-aş putea spune că discut des cu doamna Udrea, mă cunosc cu ea, ne-au făcut cunoştiinţă nişte prieteni comuni din Bucureşti. O apreciez, reprezintă noul val în politică, noua generaţie. Eu cred că e un lucru bun ce face ea la Constanţa. Îmi place la Elena Udrea faptul că este un politician bătăios, restul nu prea este stilul meu şi genul meu", a declarat, marţi, Radu Mazăre, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Mamaia.

Deputatul Stelian Duţu spusese în cadrul discursului susţinut la şedinţa extraordinară a Consiliului de Coordonare Judeţean din data de 2 august că Elena Udrea vorbeşte foarte des la telefon cu Radu Mazăre. Fostul preşedinte al PDL Constanţa a sugerat astfel că există o apropiere între liderul PSD Constanţa şi secretarul executiv al democrat-liberalilor, în condiţiile în care celor excluşi din organizaţia judeţeană li se reproşase că au legături cu PSD local şi echipa Radu Mazăre.

Elena Udrea coordonează împreună cu Valeriu Stoica activitatea filialei PDL Constanţa. Secretarul executiv îl susţine în fruntea partidului pe Ion Popescu, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene şi a fost de acord cu măsurile luate de Biroul Permanent Judeţean de excludere a 23 de membri, acuzaţi că ar face jocurile PSD-ului în cadrul PDL Constanţa.


Să fie adevărat, să nu fie adevărat... să fie o banală declaraţie politică un pic prelucrată de presă? Greu de spus.

Niciun comentariu: