marți, august 05, 2008

Vadim către Voiculescu: Zîttt, jigodie, şi ai grijă să nu te ia hingherii!


Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor respinge oferta PC de fuziune prin absorbţie. Vadim a afirmat că PRM nu poate fi "înghiţit" de un partid minuscul, controlat de un personaj precum Dan Voiculescu, ce a colaborat cu Securitatea.

The image “http://www.cotidianul.ro/fileadmin/2007/Noiembrie/24-11-07/politic_VadimVoiculescu.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

"Resping cu dispreţ propunerea neruşinată a acelui partid minuscul, care n-a intrat, niciodată, prin forţe proprii în Parlament şi, cu siguranţă, nu va intra nici acum. Şi un sfat, gratis, pentru Felix Motanul, care trage sforile să devină, după alegeri, preşedintele Senatului şi apoi al României: Zîttt, jigodie, şi ai grijă să nu te ia hingherii!", se arată într-un comunicat, remis AMOS News, de către Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM susţine că PC poate însă fuziona cu CNSAS sau DNA. "În legătură cu inepţiile, debitate de urmăritul penal Codruţ Şereş, precizez că demult nu am mai râs cu atâta poftă. Dacă partidul televizor, PC vrea să fuzioneze prin absorbţie, cu cineva, o poate face cu DNA sau cu CNSAS, fiindcă are multe bube-n cap", a mai precizat Vadim.

Secretarul general al conservatorilor, Codruţ Şereş a afirmat că a purtat, ieri, o serie de discuţii cu o delegaţie din cadrul PRM, căreia i-a transmis că PC doreşte să absoarbă partidul condus de Corneliu Vadim Tudor. Şereş a precizat că aceasta este singura modalitate prin care poate fi încheiată o colaborare cu PRM. (Cosmin BUHUŞ - AMOS News)

8 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Un gand senin si luminos, sub aripa binecuvantarii a sfintei sarbatori de astazi - "Schimbarea la fata" !

silvica spunea...

de ce e asa complicat sa-ti scriu ceva?
nici nu mai vreau sa scriu nimic!
sa-ti zic doar sa te intorci de oriunde ai fi!
nu mai e la fel fara tine!!!
acum noapte buna!

Anonim spunea...

Cum adica "zitt jigodie"? Adica asa ii sperie "tribunu" pe caini, cu zit?
sau mai nou hingierii prind "motani"?
Nu mai inteleg nimic, cred ca'i de la durerea de cap, ma duc sa'mi iau Rudotelu'.

Anonim spunea...

Amandoi sunt din acelasi film.

Anonim spunea...

Pe unde umbli, Biblio?! Fara nici un avertisment....

Unknown spunea...

Vezi, daca n-ai slugi ca altii lol
Da' nimic , moralu sus si tot inainte

N. Raducanu spunea...

Domnule Florescu (Giconet, Bibliotecaru),
Cum asa, tocmai dvs., cu blogul cel mai citit cred (desi prea putin comentat), sa ne parasiti fara a ne atrage atentia cat timp ne veti lasa fara informatii? Si tocmai cand ICR-New York isi face de cap, iar pe Marea Neagra, vis-a-vis de Mamaia (adica in Georgia) s-au aprins flacarile unui nou conflict? Si cand jocurile olimpice de la Peking provoaca indignarea tuturor celor ce brusc vor eliberarea Tibetului si trecerea la religia lui Dalai-Lama?

silvica spunea...

biblio!!!!
cu putin timp in urma iti spuneam ca numai eu n-am plecat in concediu ,la acea ora eram impacata ca raman si am ce citi(eram resemnata si supusa ),tu imi raspundeai:
"celui care mi-ar cere sa aleg ,celui care mi-ar impune sa-mi declar fidelitatea,i-as trage o palma(morala,pt ca nu sunt agresiv).
Nu am de ce sa-mi declar fidelitatea pentru cineva sau ceva!
este dreptul meu sa aleg ceea ce vreau si din din motivul pe care il vreau!
Nu am de ce sa demonstrez ceva cuiva!""
ti-am raspuns ca te contrazici!
si acum mi-ai demonstrat!
sau acum demonstrezi ceea ce ai scris mai sus?
aiurea!tu stii mai bine ce faci!
si te-am mai intrebat:esti? sau ai fost singur?