vineri, august 01, 2008

Vadim Tudor despre Oana Zăvoranu: Da, domnule, va veni în bikini la Parlament



Vadim Tudor despre Oana Zăvoranu: Da, domnule, va veni în bikini la Parlament (Imagine: Mediafax Foto)
Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a prezentat-o, vineri, pe Oana Zăvoranu drept candidat al partidului la Camera Deputaţilor, liderul PRM răspunzându-le ziariştilor în glumă că aceasta va veni în bikini la Parlament.

"În orice eventualitate, că e aşa sau că nu e aşa (vot pe liste sau vot uninominal - n.r.), Oana Vasilescu va candida la Bucureşti, eu îi asigur un loc eligibil la Camera Deputaţilor", a spus senatorul, în hohotele de râs ale celor prezenţi la conferinţa săptămânală de presă.

"Vă aştept cu mielu' ", a replicat Oana Zăvoranu râzând, preşedintele PRM cerându-şi scuze şi punând afirmaţia pe seama oboselii.

"Aia nu intră sigur. Vă rog să mă iertaţi pentru că sunt un om nedormit. M-am culcat la 7 dimineaţa şi m-am trezit pe la 10", a precizat şeful PRM.

Oana Zăvoranu a arătat că Vadim Tudor a fost plăcut impresionat de faptul că este o tânără "extraordinar de luptătoare", că ştie să vorbească bine, "ceea ce majoritatea politicienilor nu ştiu să facă", liderul PRM remarcând că actriţa are mulţi fani, "foarte mulţi adepţi în rândurile tineretului". După cum a relatat Oana Zăvranu, preşedintele PRM i-a recomandat actriţei să-şi înceapă cariera politică candidând pentru un post la Camera Deputaţilor.

"Nu am ascuns niciodată că m-a mirat, m-a surprins, m-a şocat la modul plăcut, m-a flatat, pentru că nu este lucru puţin ca la o vârstă tânără să-ţi vină din partea unui om atât de important (...) aşa o propunere, să vadă în tine, dincolo de acele fustiţe scurte, bustiere şi alte speculaţii şi alte prostii (...) omul, sufletul şi mintea", a menţionat Oana.

Ea a cerut să nu fie taxată prea tare pentru că are fusta scurtă, deoarece nu are şi "mintea scurtă", sau pentru că bustierele îi lasă burta goală, pentru că nu are şi "sufletul gol".

Întrebată dacă, odată aleasă deputat, va renunţa la vestimentaţia sa provocatoare, Oana Zăvoranu a lăsat să se înţeleagă că acest lucru nu se va întâmpla. "Domnul preşedinte Vadim mi-a făcut această propunere pentru ceea ce sunt eu, cu tot cu vestimentaţie, cu tot cu machiaj, cu tot ce vreţi voi şi nu mi-a cerut nicio secundă să mă schimb", a arătat actriţa.

"Da, domnule, va veni în bikini", a răspuns, în glumă, Vadim Tudor la aceeaşi întrebare.

Zăvoranu a precizat că s-a gândit foarte mult înainte să ia decizia de a candida şi că l-a întrebat pe preşedintele PRM, "cu toată sinceritatea", cum va împăca, pe viitor, cele două cariere, dacă va ajunge în Parlament.

Întrebată despre mesajul pe care îl va adresa electoratului, Oana Zăvoranu a spus că va fi vorba despre lucruri care o caracterizează. "Cu siguranţă că nu voi vorbi acum despre poporul român şi despre cunoştinţele mele în politică, pentru că ar fi ca o gogoaşă care nu este credibilă, iar lumea care mă iubeşte pe mine mă iubeşte datorită sincerităţii şi datorită faptului că sunt o persoană extrem de corectă şi că n-am încercat să par nicodată altcineva decât sunt", a spus ea.

Afirmaţiile sale au fost completate de liderul PRM, care a spus că Oana Zăvoranu este atât de corectă încât a păcălit-o până şi mama sa.

Potrivit afirmaţiilor Oanei Zăvoranu, Vadim Tudor i-a dat asigurări că nu doreşte ca ea să se dezrădăcineze sau să îşi uite trecutul, ca ea să nu mai existe "ca personalitate de televiziune".

Vadim Tudor a spus că ideea ca Oana Zăvoranu să candideze pentru un loc de deputat din partea PRM le-a venit împreună, el respingând zvonurile potrivit cărora aceasta ar fi renunţat să mai candideze. "S-a minţit că nu mai vine la partid, că şi-a dat demisia, nici pomeneală de aşa ceva", a subliniat liderul PRM, el explicând absenţa Oanei Zăvoranu prin programul încărcat al acesteia. "A avut filmări, are şi ea o viaţă de familie, e trambalată în nişte procese", a spus el.

Potrivit lui Vadim Tudor, posibilitatea candidaturii Oanei Zăvoranu s-a pus în urmă cu doi ani, când nu se pusese problema colegiilor şi a respins ideea că PRM ar fi în "criză de personal".

Preşedintele PRM a menţionat că va alege "un colegiu foarte bun" pentru actriţă şi că o va însoţi, personal, în campania electorală. "Dacă nu o să vă aduc eu numai cântăreţi şi actori şi vedete de genul acesta... Dacă vor vot uninominal, vom face un Parlament de genul acesta şi nu e nicio supărare, pentru că lumea îi iubeşte şi populaţia trebuie să fie reprezentată de idolii săi", a spus Vadim Tudor.

Oana Zăvoranu a venit la conferinţa de presă a partidului îmbrăcată cu o rochie foarte scurtă, albastru deschis, decoltată şi cu volane, purtând o curea din material supraelastic cu dungi kaki-vernil, cu o pafta din strasuri cu literele "PHJ" şi sandale cu platformă înaltă. De altfel, preşedintele PRM a întrebat-o la începutul conferinţei dacă aceasta este ţinuta ei decentă.

După conferinţă, Vadim Tudor şi Oana Zăvoranu s-au plimbat în curtea sediului central al partidului, au făcut fotografii împreună, iar preşedintele PRM a hrănit câinii pe care îi adăposteşte în padocuri special amenajate.

Niciun comentariu: