vineri, august 01, 2008

Geoană, invitat de PSD Argeş să candideze la alegerile parlamentare


Geoană, invitat de PSD Argeş să candideze la alegerile parlamentare (Imagine: Mediafax Foto)
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a fost invitat de reprezentanţii PSD Argeş să candideze pentru alegerile parlamentare într-un colegiu uninominal din acest judeţ.

Potrivit lui Constantin Nicolescu, şeful filialei PSD Argeş şi vicepreşedinte al partidului, apropierea de Bucureşti a judeţului Argeş îi poate permite liderului social-democrat să-şi îndeplinească foarte bine obligaţiile de parlamentar şi să aibă tot timpul contact cu alegătorii din colegiul respectiv.

"Mircea Geoană urmează să ia o decizie în acest sens după data de 10 august. Pot să vă spun că personal l-am invitat pe domnul Geoană să candideze aici ca reprezentant al conducerii centrale, întrucât dumnealui răspunde şi de organizaţia noastră. Consider că ar putea să vină aici şi să candideze în orice colegiu. Dacă nu va accepta, domnul Geoană va decide cine va veni în locul dânsului în Argeş din partea conducerii centrale a partidului " a declarat Nicolescu.

Preşedintele PSD Argeş a mai spus că o eventuală impunere de la centru a unor candidaţi care nu au susţinerea organizaţiilor judeţene ar fi o greşeala care ar avea drept consecinţă pierderea unor voturi la alegerile parlamentare.

"Noi suntem păţiţi şi cunoaştem aspectul. Dacă Bucureştiul nu va respecta votul organizaţiilor judeţene înseamnă că, în mod automat, trebuie să-şi asume şi pierderea unor voturi. Noi, acum patru ani, la alegeri, am pierdut în Argeş cel puţin un loc de deputat din cauza aducerii pe liste a unor oameni pe care organizaţia nu i-a agreat niciodată", a precizat Nicolescu.

Candidaţii PSD în cele nouă colegii pentru Camera Deputatilor şi patru pentru Senat din Argeş urmează să fie desemnaţi în următoarea perioadă pe baza evaluărilor şi sondajelor preelectorale realizate de organizaţiile din teritoriu.


Mai bine în Piteşti fruntaş decât la Bucureşti codaş.

Niciun comentariu: