sâmbătă, august 02, 2008

Orban: PNL nu va mai susţine niciodată candidatura lui Băsescu



Orban: PNL nu va mai susţine niciodată candidatura lui Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)
Vicepreşedintele Partidul Naţional Liberal Ludovic Orban, prezent la Tîrgovişte în calitate de preşedinte interimar al PNL Dâmboviţa la delegaţia permanentă a organizaţiei judeţene, a declarat, sâmbătă, că Partidul Naţional Liberal nu va mai sprijini niciodată o candidatură a lui Traian Băsescu.

"Uitaţi-vă unde s-a ajuns. Luaţi declaraţia de astăzi a lui Băsescu, că e un ministru imbecil ministrul care cheamă primarii. După părerea mea, Traian Băsescu este un caz clasat. PNL nu o să-l mai sprijine niciodată pe Traian Băsescu, nici măcar la primar în comună Cobia", a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai precizat că nu exclude însă o alianţă cu PD-L pentru o viitoare guvernare a României, în condiţiile în care există probleme între cele două formaţiuni politice.

"Vrem o alianţă cu un partid care să fie mai aproape de viziunea noastră la guvernare , dar sigur că sunt probleme. Atâta timp cât Băsescu şi cu Boc o să se poarte cu noi ca şi cu cei mai mari duşmani, este foarte greu de creat o punte pentru că şi PDL s-a cam rupt în două acum. Sunt evidente cele două tendinţe: aripă blondă şi aripa să-i spunem, raţională . Este oricum aproape imposibil că viitorul guvern să se formeze fără liberali . În plus şi PD-L ar avea probleme serioase dacă nu ar intră la guvernare . Noul guvern nu se poate formă fără PNL, singură variantă ar fi PSD - PD-L, care are probabilitatea de 1% să se realizeze în condiţiile politice de astăzi . Dacă nu ajunge la guvernare, PD-L este sortit nu pieirii, dar unei perioade de descreştere'', a mai declarat Ludovic Orban.

Niciun comentariu: