duminică, august 03, 2008

Tăriceanu: Nu am sesizat ca Băsescu să se fi referit la Guvern


Tăriceanu: Nu am sesizat ca Băsescu să se fi referit la Guvern (Imagine: Mediafax Foto)
Premierul Tăriceanu a refuzat să comenteze declaraţia preşedintelui Traian Băsescu, care l-a calificat drept "imbecil" pe unul dintre miniştri pentru modul în care a gestionat problema inundaţiilor, dar a arătat că nu a "sesizat" ca şeful statului să se fi referit la activitatea Guvernului.

Întrebat, duminică, de presă, la finalul reuniunii comitetului pentru situaţii de urgenţă, cum comentează declaraţia şefului statului, premierul a răspuns doar că nu vrea să comenteze.

Jurnaliştii au insistat şi au întrebat în ce mod declaraţia preşedintelui Băsescu afectează activitatea Guvernului, iar Tăriceanu a răspuns că nu a sesizat ca acesta să se fi referit la Executiv.

"Nu am sesizat ca preşedintele să se fi referit la activitatea Guvernului. Este o declaraţie pe care am spus că nu o comentez şi cu asta nu ne rămâne decât să ne vedem de treabă în continuare. Suntem într-o situaţie foarte neplăcut cu aceste inundaţii", a spus şeful Executivului.

Un ministru al Cabinetului Tăriceanu a fost calificat, sâmbătă, drept "imbecil" de către preşedinţele Traian Băsescu, pentru felul în care a gestionat problema inundaţiilor din nordul Moldovei.

Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că declaraţia preşedintelui Băsescu referitoare la comportamentul "imbecil" al unui ministru în timpul inundaţiilor, este binevenită politic, pentru că pune capăt interpretărilor privind posibilitatea refacerii Alianţei D.A..

Vicepreşedintele Partidul Naţional Liberal Ludovic Orban, prezent la Tîrgovişte în calitate de preşedinte interimar al PNL Dâmboviţa la delegaţia permanentă a organizaţiei judeţene, a declarat, sâmbătă, că Partidul Naţional Liberal nu va mai sprijini niciodată o candidatură a lui Traian Băsescu.

Păcuraru: Declaraţia despre ministrul "imbecil" anulează speculaţiile despre refacerea Alianţa D.A.

Păcuraru: Declaraţia despre ministrul
Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că declaraţia preşedintelui Băsescu referitoare la comportamentul "imbecil" al unui ministru în timpul inundaţiilor, este binevenită politic, pentru că pune capăt interpretărilor privind posibilitatea refacerii Alianţei D.A..

Ministrul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse a precizat că, în ceea ce-l priveşte, a fost pe teren în patru judeţe, Botoşani, Suceava, Maramureş şi Bacău, şi a survolat judeţul Iaşi.

„Nu am participat la niciun comandament şi nu am solicitat prezenţa niciunui comandament. Singurul primar cu care m-am văzut a fost cel din Borşa, Remus Stetco, cu care am vizitat iazul şi distrugerile din teren”, a mai spus demnitarul.

Un ministru al Cabinetului Tăriceanu a fost calificat, sâmbătă, drept "imbecil" de către preşedintele Traian Băsescu, pentru felul în care a gestionat chestiunea inundaţiilor din nordul Moldovei.

Niciun comentariu: