marți, iunie 17, 2008

Darius "puiuţ de comunist" Groza JEG (Jurnalul Editorialistic de Groza)


Iată imaginile prin care se dovedeşte legătura "subterană" dintre preşedintele României, domnul Traian Băsescu, şi "puiuţul de comunist".



Despre Jeg, la Vorbe Grele (Antena2) 12 iunie 2008

Poza este preluată din cadrul JEG

Domnule preşedinte, eu sunt convins că Darius nu s-a supărat pentru chestiunea aceasta cu Puiuţ-De-Comunist, problema este însă cu toţi acei oameni care s-au născut în perioadă României Socialiste (comunistă nu a fost România) şi jigniţi global, problema este cu părinţii lor care au trecut prin acea perioadă şi care au crezut sincer sau silit, cu "securistul" în coaste, în viitorul comunist al României împingând socialist la mersul ţării. Cineva amintea ieri că domnia voastră aţi fost liderul unui partid democrat care avea o doctrină social-democrată şi era înscris, la bătaie cu PSD-ul, în Internaţionala Socialistă. Acum vă distanţaţi cu un "pui de doctrină" populară care nu prea este ceva de sine stătător.
Cel mai simplu ar fi fost să spuneţi ca aţi încercat o glumă cu un puşti student şi să acordaţi un interviu acestui copil teribil pe care să-l publice pe JEG.

Este trist că trecutul a ajuns să ne bântuie mai mult ca viitorul.

Niciun comentariu: