duminică, iunie 22, 2008

Nicolăescu:În principiu, sunt de acord să fiu vicepreşedinte la PNL Bucureşti



Nicolăescu:În principiu, sunt de acord să fiu vicepreşedinte la PNL Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)
Vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu a declarat, duminică, la finalul Delegaţiei Permanente, că este de acord, în principiu, cu propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu de a deveni vicepreşedinte al PNL Bucureşti, pentru că i se pare o muncă interesantă, menţionând că decizia finală aparţine BPC.

"Vor fi doi vicepreşedinţi şi, evident, cei şase şefi de sectoare - doi rămân în exerciţiu, patru vor fi numiţi de Biroul Politic, ca şi cei doi vicepreşedinţi. În şedinţa Biroului Politic preşedintele partidului a spus că s-a gândit ca cei doi vicepreşedinţi să fiu eu şi cu Marian Petrache. Om vedea ce va hotărî Biroul Politic. Eu am spus că în principiu sunt de acord, pentru că este o muncă interesantă", a susţinut Eugen Nicolăescu, liderul PNL Mureş.

El a mai spus că liberalii au luat act, duminică, de demisiile conducerilor filialelor sectoarelor 2, 3, 4 şi 5 şi că preşedintele a anunţat că îşi asumă responsabilitatea coordonării PNL Bucureşti.

"Tot ce s-a hotărât astăzi (duminică - n.r.) şi în Biroul Politic, şi în Delegaţia Permanentă, a fost ca să luăm act că în urma demisiilor celor patru şefi de sectoare - 2, 3, 4 şi 5 - să se ajungă la o formulă prin care nemaifiind cvorum şi posibilitatea corectă de funcţionare a consiliului pe Bucureşti acesta să fie şi el dizolvat şi mai departe preşedintele partidului a anunţat şi în Delegaţie că îşi asumă responsabilitatea coordonării filialei şi Biroul Politic, conform Statutului va numi o conducere interimară", a conchis Nicolăescu.

Niciun comentariu: